Menu Section: Dezerty

Vysvetlivky – alergény obsiahnuté v jedlách

Vysvetlivky – alergény obsiahnuté v jedlách

Soznam potravinových alergénov: 1) Obiloviny – obsahujúje  lepok 2) Korýši 3) Vejcia 4) Ryby

5) Arašidy 6) Sója 7) Mlieko 8) Orechové plody 9) Zeler 10) Horčica 11) Sezam 12) Oxid

Siričitý a sirčitany 13) Vlčí bôb 14) Měkkýši ktorý môžu spôsobit alergické reakcie.

Prosím informujte čašníka  o svojich diabetických požiadavkách a alergiách

Resmalai(7)  

Resmalai(7)  

3,80

 Syr so šálkou a kešu orieškami.

Kulfi(7) 

Kulfi(7) 

3,80

 Indická zmrzlina.

Barfi(7)  

Barfi(7)  

3,70

Zahustené mlieko s kešu a orieškami.  

Gulab jamun(7)

Gulab jamun(7)

3,10

Syr a medové gulky. 2kusy